Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ:
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Χαιρετίζω το 1ο διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης νομού Λακωνίας και ειδικότερα του τέως Δήμου Πελλάνας Λακωνίας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2012.
Παρακαλώ όπως δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του πρωτοποριακού αυτού συνεδρίου, στο πλαίσιο πάντα του καθομολογούμενα πλούσιου και διαχρονικού έργου του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος.
Η σημερινή συγκυρία καθιστά τη δημόσια διαβούλευση όλων όσων ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ιδιαίτερα την τουριστική αναβάθμιση του τόπου μας, εξόχως σημαντική και χρήσιμη. Οφείλουμε πολίτες, φορείς και πολιτεία να κινητοποιηθούμε παντοιοτρόπως, προκειμένου συλλογικά να διαμορφώσουμε ενέργειες και δράσεις που θα τεθούν άμεσα προς υλοποίηση με στόχο την τουριστική ανάπτυξη του νομού Λακωνίας και ειδικότερα του τέως Δήμου Πελλάνας.
 Ο τέως Δήμος Πελλάνας διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό της Ελληνικής επαρχίας. Το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, η πλούσια ιστορία της περιοχής, τα αρχαιολογικά ευρήματα και τα πολυάριθμα αξιοθέατα αποτελούν προμετωπίδες στην προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Ενισχυτικό ρόλο διαδραματίζουν οι υψηλής αισθητικής υποδομές, οι ποιοτικές υπηρεσίες και το ανεπτυγμένο αίσθημα φιλοξενίας των κατοίκων. Επιπλέον, η ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο – Σπάρτη είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας. Όλα τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν εχέγγυα και συνάμα βάσεις εκκίνησης για την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής.         
Στις προσπάθειές σας στέκομαι σταθερά αρωγός, όπως επανειλημμένως και εμπράκτως έχω αποδείξει κατά το παρελθόν. Στη βάση της ειλικρινούς και γόνιμης συνεργασίας μας, προσβλέπω το ίδιο και για το μέλλον. 
Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου και προσβλέπω ειλικρινά στα συμπεράσματά του. 

Με εκτίμηση

Γρηγόρης Αποστολάκος                                                                                                                         Βουλευτής Ν. Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου