Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΧΛΗ:

Σας καλοσωρίζω στο πρώτο διαδικτυακό συνέδριο του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος,με θέμα:''Προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης νομού Λακωνίας και ειδικότερα του τέως Δήμου Πελλάνας Λακωνίας''.
Επιλέξαμε την διενέργεια συνεδρίου μέσω διαδικτύου,ώστε να έχουν πρόσβαση οι απανταχού ομογενείς μας και όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την τουριστική ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Η ολοκλήρωση του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Λέυκτρου-Σπάρτη και η επεκτασή του μέχρι την Λακωνική Μάνη,η ολοκλήρωση του νέου μουσείου Σπάρτης(ακίνητο Χυμοφίξ),η δημιουργία σιδηροδρομικής γραμμής Τρίπολη-Σπάρτη-Μάνη,η κατασκευή σύγχρονου πολιτικού αεροδρομίου στην Σπάρτη,η δημιουργία νέων πανεπιστημιακών σχολών,η εξασφάλιση σημαντικής πίστωσης για διενέργεια περαιτέρω ανασκαφών στην αρχαία Πελλάνα,η δημιουργία παραδοσιακού μονοπατιού(το μονοπάτι του Παυσανία)δίπλα στον Ευρώτα,η ανάδειξη του φαραγγιού Κάρδαρη,η σύνδεση των εξόδων του νέου αυτοκινητόδρομου Λέυκτρου-Σπάρτη με τα χωριά του τέως Δήμου Πελλάνας,η δημιουργία παραδοσιακού μονοπατιού Αλευρού-Γεωργίτσι-Αγόριανη-Λογκανίκος και η εξασφάλιση πίστωσης για την αξιοποίηση-ανάδειξη σπηλαίου τ.κ. Αγίου Κωνσταντίνου είναι πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη.
Τέλος,θα ήθελα ολόψυχα να ευχαριστήσω όσους-όσες συμμετέχουν ενεργά στο πρώτο διαδικτυακό συνέδριο του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος.Συγκεκριμένα,
ευχαριστώ θερμά τον υπουργό εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη,τον βουλευτή Πασόκ Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο,τον βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας κ. Γρηγόρη Αποστολάκο,την υποψήφια βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας κα Φεβρωνία Πατριανάκου,την λογίστρια κα Ευαγγελία Τσίχλη και τον ιατρό κ. Παναγιώτη Ι. Καλύβα για τις κάτωθι ουσιαστικές παρεμβάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου